miercuri, 27 mai 2009

Targ "Artisan Kid's Day"

Pentru ca ziua copilului se apropie, Artisan Nature impreuna cu Scoala Medievala si Curtea Veche s-au gandit sa organizeaze un nou targ de handmade, dedicat atat celor mici cat si mamicilor. Cei mici vor putea sa deseneze, sa picteze si sa modeleze iar mamicile vor putea admira bijuteriile create cu atata migala de catre artistii expozanti. Va astept vineri, sambata si duminica la Curtea Veche, pentru a va impartasi secretele din spatele obiectelor create. Vineri ma voi ocupa si de cei mai mititei dintre noi, pe care ii voi invata cum sa isi faca singuri felicitari pentru diverse ocazii. Cei mai harnici vor fi premiati!

4 comentarii:

Gabiii spunea...

...dar cum o sa te imparti intre atatea expozitii? Eu unde o sa te gasesc sambata, la Carturesti sau la Curtea Veche, nu de alta...dar eu trebuie musai sa dau de tine :))
Pupici

Elena spunea...

Ha,ha,ha... Osa fiu Sambata la Cartureti. Vineri la Curtea veche si Duminica la Galeria Montage-3 npoti albe. Pai cum sa reusesc... ma multiplic ca sunt "sculptorita" :))

Gabiii spunea...

..si toate multiplicarile sunt autentice? :)
Ne vedem sambata. Abia astept. Pup

Anonim spunea...

Nu te-ai gandit sa iti faci un site? firma la care lucrez are o super oferta! 250 euro site de la A la Z, programare, design, layout pt posesor(nu ai nevoie de mentenanta), galerie foto, newsletter, eventual magazin online, daca vrei sa incepi sa vinzi fotografiile, totul cu doar 250 euro, iar domeniul costa 180 ron si ramane al tau pe viata! contacteaza-ma : 0770257214