duminică, 31 mai 2009

despre Fabrica de Handmade


Revin cu detalii despre Fabrica de handmade asa cum am promis.


Duminica 7 iunie, incepand cu ora 12, in clubul fabrica (Str. 11 Iunie nr. 50) se redeschid portile FABRICII de HANDMADE Breslo, pentru editia cu numarul 2.
80 de artisti locali vor expune peste 2.000 de produse handmade unicat, in cadrul celui mai important eveniment al comunitatii artizanilor handmade din Romania.
Vizitatorii pot admira si cumpara produse unicat lucrate manual, dar cel mai important aspect, care defineste acest eveniment, este ca pot lua parte la procesul efectiv de creatie.
·Cine sunt artistii din spatele produselor care iti plac si cum sunt ei?

·Cum si cat timp lucreaza un artist la produsele pe care le cumperi?

·Oare as putea sa fac si eu handmade?
Sigur ti-ai pus cel putin una din aceste intrebari. Haide la FABRICA de HANDMADE Breslo si vei afla raspunsul!
Succesul de care s-a bucurat prima editie a evenimentului si numarul mare de vizitatori care au trecut portile FABRICII de HANDMADE Breslo au condus la organizarea unei noi editii, cea cu numarul 2.
In incercarea de a promova si prezenta artizanatul romanesc intr-un mod cat mai autentic si atractiv pentru public, am reusit sa implementam, pentru prima data in Romania, un concept nou in randul evenimentelor de acest gen: prezentarea prin proiectii video si implicarea vizitatorilor in procesul efectiv de creatie.
Activitatile pe care le-am propus si atmosfera creata in jurul lor au reusit sa alimenteze si mai mult dorinta oamenilor de afla mai multe despre ce inseamna handmade-ul romanesc.
Pe toata perioada desfasurarii evenimentului, activitatile sunt sustinute de proiectii video cu filmari ale diferitilor artisti din comunitatea Breslo.ro care prezinta diferite tehnici de manufacturare.

Niciun comentariu: