duminică, 31 mai 2009

despre Fabrica de Handmade


Revin cu detalii despre Fabrica de handmade asa cum am promis.


Duminica 7 iunie, incepand cu ora 12, in clubul fabrica (Str. 11 Iunie nr. 50) se redeschid portile FABRICII de HANDMADE Breslo, pentru editia cu numarul 2.
80 de artisti locali vor expune peste 2.000 de produse handmade unicat, in cadrul celui mai important eveniment al comunitatii artizanilor handmade din Romania.
Vizitatorii pot admira si cumpara produse unicat lucrate manual, dar cel mai important aspect, care defineste acest eveniment, este ca pot lua parte la procesul efectiv de creatie.
·Cine sunt artistii din spatele produselor care iti plac si cum sunt ei?

·Cum si cat timp lucreaza un artist la produsele pe care le cumperi?

·Oare as putea sa fac si eu handmade?
Sigur ti-ai pus cel putin una din aceste intrebari. Haide la FABRICA de HANDMADE Breslo si vei afla raspunsul!
Succesul de care s-a bucurat prima editie a evenimentului si numarul mare de vizitatori care au trecut portile FABRICII de HANDMADE Breslo au condus la organizarea unei noi editii, cea cu numarul 2.
In incercarea de a promova si prezenta artizanatul romanesc intr-un mod cat mai autentic si atractiv pentru public, am reusit sa implementam, pentru prima data in Romania, un concept nou in randul evenimentelor de acest gen: prezentarea prin proiectii video si implicarea vizitatorilor in procesul efectiv de creatie.
Activitatile pe care le-am propus si atmosfera creata in jurul lor au reusit sa alimenteze si mai mult dorinta oamenilor de afla mai multe despre ce inseamna handmade-ul romanesc.
Pe toata perioada desfasurarii evenimentului, activitatile sunt sustinute de proiectii video cu filmari ale diferitilor artisti din comunitatea Breslo.ro care prezinta diferite tehnici de manufacturare.

miercuri, 27 mai 2009

Trei nopti albe


Saptamana asta, In galeria Montage in apropiere de Halei Traian, ne vedem desigur la un targ :D. Vineri si Duminica voi fi acolo si eu impreuna cu multe alte colege cu care v-ati obisnuit deja. Teatru, muzica, film , poezie si nu mai spun distractie.

CERCELUSI NOI




V-am pregetit o serie noua de cercelusi. Sper sa va placa

Targ "Artisan Kid's Day"

Pentru ca ziua copilului se apropie, Artisan Nature impreuna cu Scoala Medievala si Curtea Veche s-au gandit sa organizeaze un nou targ de handmade, dedicat atat celor mici cat si mamicilor. Cei mici vor putea sa deseneze, sa picteze si sa modeleze iar mamicile vor putea admira bijuteriile create cu atata migala de catre artistii expozanti. Va astept vineri, sambata si duminica la Curtea Veche, pentru a va impartasi secretele din spatele obiectelor create. Vineri ma voi ocupa si de cei mai mititei dintre noi, pe care ii voi invata cum sa isi faca singuri felicitari pentru diverse ocazii. Cei mai harnici vor fi premiati!

joi, 21 mai 2009

Targ cu talc 3!


Nu mai cred ca este nevoie sa mai spun ceva despre Targ cu Talc. Cele doua evenimente precedente s-au ridicat la maare inaltime, au fost vizitatori multi si s-au mancat prajiturele, s-a baut ceai aromat... Unde mai pui ca fiecare al 10-lea cumparator a primit cate un cadouas din partea simpaticei organizatoare Amelie (purtand desigur semnatura ei si a altor handmade artisti). Ne vedem pe 30 Mai, in binecunoscuta locatie de la Carturesti din Piata Romana. Feedback-ul meu e pozitiv....la cat mai multe targuri!

"Spune pe scurt" in Club Control

Miercuri 27.05, ne intalnim de la ora 18.00 in Club Control. Se anunta petrecere mare si muzica buna, deasemenea proiectii video si expozitie de desene. Multe alte surprize va asteapta miercuri, dupa orele 19 in club Control de pe starda Academiei( Vis-a-vis de fac Mincu). Vom fi si noi fetele cu accesorii si bijuterii ca sa nu te lasam sa pleci "cu mana goala".
Te bagi?




Weee ce explozie de targuri...

Imi cer scuze ca in urmatoarele 20 de zile voi posta mai rar, deoarece voi fi pe la targuri. Ma veti gasi timp de 20 de zile in Club Control, pe strada Academiei (Universitate), la un suuuper festival de film de scurt metraj. In curand imi voi uni fortele cu inca alte doua fete si vom deschide un magazin in centru vechi. Suntem trei fete, trei pete diferite de culoare, trei stiluri, ca sa multumim TOATE femeile din tine (si barbatul). La acest targ vei avea ocazia sa ne intalnesti pe toate trei. ROZ- eu, Albastru- Mona, Verde-Madeea. Te asteptam cu drag! Se anunta mare, maaare nebunie.....

luni, 18 mai 2009

Fabrica de Handmade revine!

Un eveniment pe care cu siguranta il asteapta atat iubitorii de handmade cat si creatorii. La prima editie au fost foarte multi vizitatori ( in jur de 1300). De aceasta data se incearca sa se tina in aer liber ceea ce cred eu va fi un plus. Voi reveni in curand cu noutati. Pana atunci...voi lucra intens, pentru ca imi place sa aduc lucrusoare noi la fiecare aparitie. Sper sa va placa ce "coace" cuptorasul meu in urmatoarele zile.

joi, 14 mai 2009

Set "Gabi"




Set realizat la comanda pentru o clienta draga. El nu exista pe stoc dar daca il doriti il pot realiza la comanda.
Pandant polimer cu snur din piele naturala- 15lei
Inel din polimer cu cadru metalic argintiu- 15 lei
Cercei polimer - 15lei
La comandarea setului intreg se va face discount.

Targ de handmade la Muzeul Taranului

Buna, ne vedem iar la targ de data aceasta la Muzeul Taranului Roman. Intrarea se face prin spatele muzeului.

Cercei "Deep purple"





Cercei din argint 925 si sarma argintata, cu cristale roz si ametist de 8mm. Lungimea unui cercel :aprox. 5 cm.
Pret 35 lei

Crcei "miez de rodie"


Cercei realizati din argint 925 si sarma argintata. Piatra este cuart rutilat. Lungimea cerceilor este de aproximativ 6 cm. (vanduti)

luni, 4 mai 2009

Cercei "cloisonne"


Cercei din din metal argintiu si margele cloisonne . Lungime aproximativa 5 cm.
Pret 20 lei.

Cercei sticla



Cercei din metal argintiu si margele din sticla. Dimensiuni aproximative 5 cm.
Pret 20 lei

Cercei "planet2"


Cercei din sarma de cupru cu pietre semipretioase (canelon). Lungime cercei 5cm.
Pret 20lei.